Előfizetői tartalom

Nem csak a háztartási gépeknél létezik "árgarancia"

Portfolio
Lakberendezési-, műszaki-, barkács- és élelmiszerláncok esetében bevált gyakorlat, hogy az áruház árgaranciát kínál: amennyiben ugyanazt az árut máshol alacsonyabb áron tudná megvásárolni az ügyfél, az áruház garantálja ugyanazt az árat. Kevesen gondolnák ugyanakkor, hogy ez a lehetőség az autójukkal kapcsolatos szervizmunkák esetén is elérhető a számunkra, pedig a Ford épp ezt kínálja ügyfelei részére.

Sokan nem értenek vele egyet, de egy mai, bonyolult felépítésű, elektronikával jelentősen telezsúfolt autó esetében egy adott márka modelljeinek javítását az autógyártó specializált, folyamatosan képzett, minden szükséges műszaki háttérrel ellátott márkaszervizeiben lehet a legmagasabb színvonalon elvégeztetni. Sok ügyfél - elsősorban a privát felhasználók és a flottakezelési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés