Előfizetői tartalom

Szárnyak nélküli luxusrepülő az új 7-es BMW

Portfolio
Új BMW 7-es sorozatával a BMW újraértelmezi a vezetés korszerű és jövőbemutató formájának exkluzív és luxusszínvonalú élményét. A könnyűszerkezetes építés, a hajtásrendszer, a futómű, a kezelés, az intelligens hálózatok és az egyéni hangulatú utastér iránymutató technikái emelik ki jól érzékelhetően a lehető legélvezetesebb vezetés és a legkényelmesebb utazás egyetlen luxuslimuzinban ötvözésének igényét. A modellpalettája élén történő generációváltással a BMW számos olyan technikát vonultat fel, amelyek vetélytársai körében is újdonságnak számítanak.

A szénszál-erősítésű műanyag (CFRP) széles körű alkalmazása a karosszériaszerkezetben, a BMW Group legújabb motorgenerációjához tartozó erőforrások, az új BMW 740e hálózatról tölthető (plug-in) hibridhajtása, az Executive Drive Pro aktív futómű, az ADAPTIVE üzemmóddal kiegészített "élménykapcsoló" (Driving Experience Control) és a BMW lézervilágítása egyaránt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés