Előfizetői tartalom

A Volkswagen nekiesne az MAN-nek is

Portfolio
Hónapok óta folynak a tárgyalások a Volkswagen menedzsmentje és a német szakszervezet vezetői között arról, hogy milyen formában lehetne csökkenteni a cégcsoport vezető kamiongyártójának, az MAN-nak az alkalmazotti létszámát - írja a Reuters, a cég és piaci forrásokra hivatkozva. A hírek szerint 2 000 ember állását veszélyezteti a társaságnál folyó reorganizációs folyamat.

Piaci források szerint 2 000 munkahelyet szüntethet meg a Volkswagen-csoport menedzsmentje a cég vezető kamiongyártójánál az MAN-nál. A lépésre a gyártónál folyó reorganizáció miatt kerülne sor. A hírek szerint ugyanis a salzgitter-i gyárban (ahol 2 500 embert foglalkoztatnak) megszüntetnék a kamiongyártást és a jobb kapacitáskihasználtság érdekében a müncheni üzemükben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés