Előfizetői tartalom

Duplájára nőtt az autós földgázfogyasztás!

Portfolio
A NAV statisztikai adatai alapján 96%-kal növekedett az első negyedévben a sűrített földgáz közlekedési célú felhasználása hazánkban. Az MGKKE fennállása óta masszívan emelkedő felhasználással bizonyítják, hogy nem csak megállítani volt képes a környezetbarát hajtóanyag korábban zuhanó felhasználását, hanem együttes erőfeszítéssel meg is többszörözték - emelte ki Domanovszky Henrik, az MGKKE elnöke.

Rekordok dőltek meg az 2015 első negyedévében. A statisztika alapján februárban minden idők második legnagyobb felhasználása, márciusban pedig az eddig regisztrált messze legnagyobb fogyasztás volt Magyarország sűrített földgáz töltőpontjain. Az első negyedév 96 %-os emelkedést hozott a megelőző évhez képest, 2013 I. negyedévre vetítve pedig +163 % az értékesítési eredmény....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés