Előfizetői tartalom

Itt az autó, ami a dinoszauruszokat is legyőzi

Portfolio
A Mercedes marketingesei nem aprózták el a legújabb modelljük, a GLE 450 AMG Coupé népszerűsítését. Fogták magukat és bevásárolták az autót négy másik modelljükkel együtt a Jurassic World moziba. A cég üzenete egyszerű, mint az ásóbot. Az ő modelljeinkkel a legrázósabb helyzeteket is meg lehet úszni, legyen szó dzsungel raliról vagy éppen egy vérszomjas csúcsragadozó előli menekülésről. Felmerül a kérdés, hogy mi szükség volt ilyen nagyszabású akcióra a Mercedes részéről? Nos, a valós életben nem dinoszaurusszal, hanem egy vélhetően még keményebb ellenféllel kell megküzdenie az új modellnek, a BMW X6-ossal. Ehhez pedig vélhetően minden segítséget meg akartak adni a Mercedesnél.

A valós életben még komolyabb ellenféllel kell megküzdenie a MercedesnekA Jurassic World elképesztően népszerű a mozilátogatók körében, a film sorra dönti a nézettségi és a bevételi rekordokat május 29-ei bemutatása óta. Ennek pedig nem csak a gyártó Universal Pictures, a producerek, a rendezők, a színészek (és mindenki más, aki valamilyen módon pénzt csinál a filmből)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés