Előfizetői tartalom

Káosz, pánik, zuhanás, rali? Mi jön a görög dráma végén?

Görögország napokon belül csődbe mehet, ráadásul egyre reálisabb forgatókönyv az is, hogy a görögök az eurózónát is elhagyják, az pedig nehezen kontrollálható eseménysorozatot indíthat el. Profi befektetőket kérdeztünk arról, milyen forgatókönyvekkel érdemes számolni, milyen tőkepiaci hatásokkal járhatnak az egyes kimenetelek, és hogy hogyan érdemes most befektetni.

Boér, Duronelly. Megosztottak a profikProfi befektetőket kérdeztünk arról, milyen valószínűségeket adnak a görög dráma "lezárása" kapcsán fennálló kimeneteleknek, és megkértük őket, hogy mondják el gondolataikat az alábbi kérdésekről: Melyik a legvalószínűbb forgatókönyv? Mi történhet a tőkepiacokon az egyes forgatókönyvek bekövetkezésekor? Hogyan készültök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés