Előfizetői tartalom

Ez a világ egyik legértékesebb tech cége

Portfolio
Az Alibaba online fizetési megoldásokat kínáló leánycége, az Ant Financial Services Group tőzsdén kívül vont be forrást, a tranzakció árazása alapján a cég értéke mintegy 45 milliárd dollár körül lehet - számolt be a Reuters. Ezzel a világ egyik legértékesebb magánkézben lévő technológiai cége, melynek fő részvényese az Alibaba elnöke, Jack Ma.

Borzasztó értékes az Alibaba leánycégeAz Ant Financial részesedéseket értékesített külső befektetők számára, akik között ott volt a China Development Bank Capital, David Yu cége - aki az Alibaba vezérrel közösen alapította a Yunfeng Capital nevű kockázati tőketársaságot, valamint a China's National Social Security Fund. Az utóbbi az ügyhöz közel álló, meg nem nevezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés