Előfizetői tartalom

Elementáris erővel indultak meg a német papírok!

Portfolio
Tőzsdés körökben ismert ökölszabály, hogy ami nem tud esni, az előbb utóbb erősödni fog, ez történt a DAX index-szel is, ami nagyot ugrott ma, miután úgy tűnik, egyre közelebb a megállapodás a görögökkel. A kérdés csak az, hogy érdemes-e még beszállni, illetve ha egyedi papírokban gondolkodunk, akkor melyikben lehet most fantázia.

A görög híreket örömmel fogadták a befektetőkMég két hete hívtuk fel a figyelmet arra a német DAX-index-szel kapcsolatban, hogy a 11 000 pontos szint erős támaszt jelenthet. Ez a jóslatunk beigazolódott, hiszen nagyjából erről a szintről pattant vissza az index, ami több okra vezethető vissza. Először is az elmúlt hetekben a fontosabb európai részvényindexek közel 10...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés