Előfizetői tartalom

Sztrájkra készülnek a Lufthansánál

Portfolio
Sztrájk készülődik a Lufthansánál, miután a tárgyalások kudarcba fulladtak a vállalat és a hajózó személyzet között a bérekről és a nyugdíjakról - közölték a szakszervezetek. Egy sztrájk soha sem jön jól a légitársaságoknak, hiszen járatokat kell leállítani sokszor miatta, a forgalmas nyári időszakban pedig különösen fájdalmas lehet.

Nem folytatja a tárgyalásokat a Lufthansa hajózó személyzetének szakszervezete a társasággal, miután a fizetésekről és nyugdíjakról folytatott megbeszélések során nem közeledtek az álláspontok. Emiatt egyre valószínűbb a sztrájk, amiről ma közölhetnek részleteket - írja a Reuters. Eközben a Lufthansa arra készül, hogy visszaül a tárgyalóasztalhoz a hajózó személyzet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés