Előfizetői tartalom

Óriás beruházás Makón

Portfolio
A térségben immár 20 éve stabilan működő, folyamatos fejlesztéseket megvalósító, megbízható munkaadó a Continental csoporthoz tartozó ContiTech Fluid Automotive Kft. A makói központú, de Vácott is telephellyel rendelkező vállalatnál az autóipar számára elengedhetetlen gumialkatrészek mellett műanyag hűtő- és fűtő csövek, valamint gyorscsatlakozók gyártása zajlik. A két üzem együttesen naponta 100 000 szerelt terméket gyárt, azaz minden nap minden másodpercében kettőt.

A ContiTech Fluid 1995-ös alapítása óta folyamatosan fejleszti gyártóbázisát, munkavállalói lét-számát egyaránt. A makói és váci üzem immár közel 3000 főt foglalkoztat és összesen több mint 35 000 négyzetméteren folyik a termelés. A cég folyamatosan jó eredményeket produkál, termékei rendkívül sikeresek a világpiacon, ezért további magyarországi fejlesztések mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés