Előfizetői tartalom

Nem érdemes megtakarítani, ezek tönkretesznek!

Portfolio
A merész jóslatairól is ismert Jim Rogers osztotta meg a nagyközönséggel véleményét a piacokon jelenleg zajló folyamatokról, a jegybankok extrém politikájáról, valamint a görög eseményekről. A befektetési szakértő nem tartja vonzónak az amerikai részvényeket, a kedvence Japán, Kína és Oroszország. A görögöknek szerinte csődöt kellene jelenteni - írja a Marketwatch.

Globális folyamatokA neves befektetési guru, Jim Rogers egy interjúban osztotta meg véleményét jelenleg a világ különböző piacairól, az egyes eszközosztályokról, valamint a globális trendekről egy interjú keretében. Rogers, aki még Soros György mellett a Quantum Fund alapítója volt, a globális gazdasági folyamatok kapcsán elmondta, jelenleg erőteljesen anomália van a piacokon....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés