Előfizetői tartalom

Ezt is eladná a Tesco - Tolonganak a vevők

Portfolio
A Tescónál zajló szervezet átalakítások és karcsúsítások miatt a cég dél-koreai operációját is eladásra kínálják, ami meglehetősen nagy érdeklődést váltott ki a befektetők körében. Az üzletágra, melynek becsült értéke több mint 7 milliárd dollár lehet, összesen 8 előzetes vételi ajánlat érkezett be, különösen nagy az érdeklődés a kockázati tőkések körében - számolt be a Financial Times.

Sorba állnak a Tesco cégéértSzerda volt a határidő, amíg az érdeklődőknek előzetes vételi szándéknyilatkozatot lehetett beadni, ezek között ott volt kockázati tőkebefektetőként az Affinity Equity Partners, a Carlyle Group és a CVC Capital Partners is. Ezek a kockázati tőkebefektetők relatíve sok forrással rendelkeznek, a nagy érdeklődést pedig részben az magyarázhatja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés