Előfizetői tartalom

Másképp parkolnak a nők és a férfiak

Portfolio
Egy felmérés szerint az autózásban fennálló nemi különbségek parkolási szokásokban is tetten érhetők. A férfiak 61%-a vezet autót, ráadásul az erősebb nem 41%-a olyan autóval közlekedik, amelyet egyedül használ. A nők esetében ez az arány csupán 41%, s mindössze a hölgyek egyötöde ülhet teljesen saját - nem családi - autó volánja mögé.

A Goodyear a magyar sofőrök parkolási szokásainak vizsgálatával bízta meg az NRC Netpanelét 2015 júniusában, akik 1200 fős mintavétellel mérték fel a 18-59 éves magyar lakosság parkolási szokásait. A többség jobban szeret orral előrefelé parkolni. A válaszadók - ugyan csak egy hajszálnyival, de - mégis többen gondolják úgy, hogy jobb orral előre parkolni, ugyanis 56% állítja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés