Előfizetői tartalom

Dollármilliárdokért válik meg a P&G a parfümöktől

Portfolio
Megvásárolja a Coty a Procter&Gamble parfüm, hajápolás és smink részlegét, melyért 12,5 milliárd dollárt fizet. Ez az utóbbi időszak legnagyobb kozmetikai tranzakciója lesz. A Coty részvényesei nem örülnek a hírnek, ugyanis a papírok árfolyama közel 5 százalékot esett tegnap, a P&G részvényárfolyama pedig közel fél százalékkal került lejjebb.

A Calvin Klein és a Chloe parfümök gyártója, a Coty megveszi a Procter&Gamble parfüm, hajápolás és smink részlegét, az amerikai cég 12,5 milliárd dollárt fizet a P&G-nek, mellyel az elmúlt időszak legnagyobb kozmetikai tranzakciója valósulhat meg. A tranzakciót követően a Coty lesz a világ legnagyobb parfüm illetve kozmetikai cikk gyártója, olyan neveket előzve meg mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés