Előfizetői tartalom

Itt vannak a legfontosabb hírek ma reggel!

Portfolio
A terveknek megfelelően a görögök tegnap benyújtották az újabb reformtervezeteket az Eurócsoportnak. Egyre közelebb kerülhet a megállapodás, ennek örülnek a befektetők és részben emiatt emelkednek a nyersanyag árak is. Ami a vállalati híreket illeti, a kozmetikai vállalat, a Coty megveszi P&G több üzletágát is, a United Airlines vezetősége pedig visszavágta az eredményre vonatkozó várakozását.

Egyre közelebb kerülhet a görög megállapodás, Alexisz Ciprasz ugyanis csütörtök este elküldte az újabb reformtervezeteket az Eurócsoportnak. A kormányfő ma reggelre összehívta a Sziriza képviselőit és későbbre a parlamentet, hogy jóváhagyják a reformcsomagot. Úgy tudni azonban, előbb megvárják, hogy zöld utat kapjanak a reformok az intézményektől, és csak ez után viszik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés