Előfizetői tartalom

Erősödött Amerika

Portfolio
Az európai tőzsdékhez hasonlóan Amerikában is szerény elmozdulással nyitottak az indexek. Ennek hátterében az állhatott, hogy a befektetők igyekeztek kivárni az újabb pozíciók felvételével a görög parlament szavazása előtt, amelynek a tétje nem kisebb, mint az, hogy elfogadják-e a hitelezők által elvárt reformokat vagy sem. A zárásra viszont a vevők kerültek fölénybe, ami részben a vártnál gyengébb kiskereskedelmi adattal volt magyarázható. A spekulációk szerint ugyanis ez is belejátszhat abba, hogy a Fed későbbre tolja kamatemelési ciklusának kezdetét.

2015. július 14. 23:20 Megosztás A vevők nyerték a csatát A Dow Jones, az S&P 500 és a Nasdaq végül 0,5-0,8 százalékos erősödéssel zárta a kereskedést. Ebben egy a vártnál gyengébb kiskeradat, a görögökkel kapcsolatos fejlemények és a vállalati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés