Előfizetői tartalom

Csapatmunka a siker kovácsa

Hámor Iván
Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. győri gyáregységében több olyan résztevékenységet is végeznek a vállalat munkatársai, amelyek ugyan nem olyan látványosak, mint az összeszerelés, vagy a kész járművek gyártósorról történő legördülése, azonban ugyanúgy részei az egésznek. Az egyik ilyen terület vezetője Takács Gergely, aki bár pályafutását nem az Audinál kezdte, de több más állomás után ennél a cégnél találta meg számítását.

Ön az Audi Hungariánál tölt be vezető pozíciót, V6-os és V8-as Otto-motorok gyártásában vesz részt. Hogyan került az Audihoz, illetve mik voltak azok az állomások, amelyek ide vezettek? Veszprémben végeztem műszaki menedzser szakon. Ezután a General Electrichez kerültem, egy három éves termelési vezető-képző programra nyertem felvételt. Itt félévente más-más feladatot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés