Előfizetői tartalom

Ilyen még nem volt az amerikai tőzsdén

Portfolio
Miután a német parlament igent mondott a görög mentőcsomagra, már a hitelt is megszavazták Görögországnak. Emellett a héten közzétett negyedéves gyorsjelentések többnyire felülmúlták a várakozásokat, de a jó hírek ellenére a főbb amerikai indexek gyengélkedve kezdték a kereskedést, a kereskedés utolsó órái azonban tartogattak izgalmakat. A Nasdaq a Google vártnál jobb negyedéves számainak köszönhetően rekordon zárta a hetet, a Google pedig történelmet írt a legnagyobb napon belüli piaci kapitalizáció növekedéssel, a cég árfolyama ma 700 dollár fölött is tartózkodott.

2015. július 17. 22:10 Megosztás Ilyen még nem volt az amerikai tőzsdén Rekordon zárta a hetet a Nasdaq, miután a Google részvényárfolyama ma történelmi magasságokban járt. A Nasdaq 47 ponttal feljebb, 0,91%-kal zárt, de nap végére az S&P is 0,13%-ig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés