Előfizetői tartalom

Mi van a technológián túl? Lásd meg az embert!

Portfolio
A technológia elképesztő ütemben fejlődik. Alig egy évtizede az íróasztalon összekábelezett gépeinket pár éve táskákban, tegnap a zsebünkben, ma már a csuklónkra csatolva vihetjük haza. Sőt, ma már nem csak trendi egy új technológia használata, de a viselhető okoseszközök révén a divat alkotóeleme is lett - írja Vendler Balázs, a MarkCon Csoport ügyvezetője. Cikkében bemutatja a várható legfontosabb technológiai trendeket és a HR szakmát körbevevő technológiai innovációt, valamint informatikai hátteret. A szakember hangsúlyozza: a vállalati HR technológia céljának meg kell változnia.

Technológia, ami beborítA viselhető technológia segítségével adatokat gyűjthetünk és ezeket önismeretünk fejlesztésére használhatjuk. Mérhető lett az elfogyasztott kalóriáink mennyisége, a megtett lépéseink száma, vagy akár a hangulatunk és megannyi más dolog is. Az emberek habzsolják az adatokat, gondoljunk csak az aktivitásmérő eszközök népszerűségének növekedésére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés