Előfizetői tartalom

Történelmet írhat ma a Google

Portfolio
Rekordmagasságokban jár a Google árfolyama, miután ma az elemzői várakozásokat meghaladó negyedéves számokat közölt a cégóriás. Ha zárásig kitart a mostani lendület, az történelmet írhat az amerikai tőzsdén, soha nem volt ugyanis ilyen mértékű piaci kapitalizáció-növekedés egyetlen cégnél sem a tőzsde történelme alatt - írja a MarketWatch.

A jelenleg 15,6%-os pluszban járó Google közel van ahhoz, hogy megdöntse a piaci kapitalizáció növekedésének 2008 áprilisában felállított napi rekordját. A részvényárfolyam emelkedésével a Google piaci kapitalizációja ma eddig 65 milliárd dollárral 475 milliárdra nőtt, ami egyben az amerikai tőzsde számára is egy történelmi pillanat lehet, ha zárásig kitart a lendület.Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés