Előfizetői tartalom

Lenyomta az Apple a Samsungot

Portfolio
Az Apple lehetett a világ legnagyobb okostelefon-gyártója a második negyedévben az IDC előzetes becslései szerint, ami annak fényében nagy teljesítmény, hogy csak prémium telefonokat árul. Az okostelefon-piac növekedése összességében folytatódott, 12%-kal vásároltak több készüléket a fogyasztók, mint egy évvel korábban - írja a Marketwatch.

Az IDC előzetes becslései szerint 337 millió darab okostelefont adhattak el a világban a második negyedévben, ami 12%-os növekedést jelent az előző év azonos időszakához viszonyítva. Az Apple készülékei még mindig jól fogynak és a Samsung is új telefonokat dobott piacra az időszakban, de az új piaci szereplők is felfelé lendítették az értékesítéseket. A kínai Xiaomi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés