Előfizetői tartalom

Még mindig különlegesek - Honda Civic és Civic Tourer

Hámor Iván
Az idő rohanását az is jól szemlélteti, hogy a Honda a még vadonatújnak ható 9. generációs Civic modelljét is megújította, annyi idő telt el a bevezetése óta. Az - Európában - 5-ajtós ferdehátú és kombi karosszériával, 1,6-os dízel, illetve 1,8-as benzinmotorokkal elérhető Civic továbbra is egy jó autó, egyedül a formájával nem barátkozott meg még mindenki.

A Honda kezd visszatalálni önmagához, és az alapítója által meghatározott filozófiához. Nem csak arra gondolok, hogy Soichiro Honda szerint, ha a Földön bárhol autóversenyt rendeznek, annak a rajtjánál mindig álljon Honda, hanem arra az útra, ami az innovációt a hatékonysággal és precizitással kombinálva a késztermékek téren messze megelőzte a korát és versenytársait....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés