Előfizetői tartalom

Nagy vihar készülődik az arany piacán

Portfolio
Az utóbbi hetekben ismét szórni kezdték az aranyat a befektetők, az árfolyam 2010 eleje óta nem látott szintre került. A nemesfém kilátásai sem túl biztatóak: az amerikai Határidős Árutőzsde Felügyelet adatai szerint soha nem spekuláltak ennyien az arany árának esésére mint az elmúlt időszakban. sőt egyre több 1000 dollár alatti célár érkezik.

Ismét megtalálták az aranyat1073 dollárig esett az arany árfolyama július 20-án, ami több mint 5 éves mélypont. Bár az árfolyam zuhanása az ezt követő napokban megállt, változatlanul az 1100 dolláros szint alatt kereskedtek az arannyal. A nemesfém ráadásul nemcsak idén teljesített gyengén (eddig több mint 7 százalékot esett), elemzők szerint a soron következő hónapok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés