Előfizetői tartalom

Jóból is megárt a sok, de ez még nem - Honda Jazz

Hámor Iván
Sokáig - évekig - nagyon visszafogott volt a Honda az új modellek bemutatását illetően, de idén belehúztak. Kezdték az évet a Civic és a CR-V fazonigazításával, majd érkezett a Civic Type R, követte a régi nevű, de vadonatúj HR-V kis szabadidőautó, most pedig a Jazz is felsorakozott melléjük. És még nincs vége az évnek, jön a Honda jelvényes NSX, plusz egy meglepetés, ami szintén kétszemélyes lesz.

A Honda Jazz - és ez bátran kijelenthető - a legsokoldalúbb, legpraktikusabb kisautó, amióta létezik a jelenlegi szériája. Az 1980-as években ugyan már futott egy háromajtós törpe ezzel a névvel, de az igazából csak névrokon, koncepcióját tekintve egy teljesen más filozófiát képviselt. A modernkori Jazz a nem csak lefelé dönthető, hanem függőlegesre is állítható hátsó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés