Előfizetői tartalom

A Volkswagen piszkosul nagy árat fizetett a világelsőségért

A Volkswagen több járművet adott el idén, mint a nagy rivális Toyota, ezzel nagy lépést tett az évekkel ezelőtt kitűzött cél felé, tartósan a világ legnagyobb autógyártója akar lenni ugyanis a német cég. Megnéztük, minden szempontból a Volkswagen-e már a legnagyobb, és annak is utánajártunk, milyen árat fizettek az elsőségért.

A Volkswagen mindenkit megelőzött. Kezdődhet a tűzijáték és az ökörsütés - A Volkswagen a legnagyobbAz idei első félévben a Volkswagen több járművet adott el, mint a nagy rivális Toyota, és megszerezte a világ elsőszámú autógyártójának járó címet. A németek hat hónap alatt 5,04 millió járművet értékesítettek világszerte, vagyis 20 ezerrel többet, mint a japánok....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés