Előfizetői tartalom

Elmaradt az örömünnep most a szezonban

Portfolio
Túl vagyunk a jelentési szezon legmozgalmasabb szakaszán, az amerikai vállalatok több mint fele közzétette második negyedéves eredményeit, így nagyjából már látszanak a trendek. Az amerikai cégek többnyire pozitív meglepetést tudtak okozni profitszinten, viszont a bevételek tekintetében már nem ennyire egyértelmű a kép. A vállalatok többsége még növekedésről számolt be az egy részvényre jutó eredmény tekintetében, viszont a legnagyobbak bevételei jellemzően inkább csökkentek az időszakban.

A cégek fele már jelentettLassan túlvagyunk a negyedéves jelentési szezon legmozgalmasabb időszakán, az amerikai vállalatok több mint fele már közzétette eredményeit. A blue chipeket tömörítő Dow index vállalatai közül pedig már csak 5 olyan cég van, amelyik nem publikálta még negyedéves számait.Felemás lett a szezonAz elején még úgy tűnt, hogy erősek lesznek a jelentések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés