Előfizetői tartalom

Gigászok harca a villanyautó piacon

Portfolio
A BMW i almárkája és a Nissan vív egymással fej-fej melletti csatát a hazai villanyautó piacon. Az első év első 7 hónapja után a bajorok állnak "jobban", hiszen már 30 db BMW i3 és 3 db BMW i8 modellt adtak át az ügyfeleknek, miközben a Nissan 20 db-nál valamivel több LEAF-et értékesített.. A BMW i3 ezzel a teljesítményével magasan piacvezető az elektomos/plug-in-hibrid járművek hazai értékesítésében a vizsgált időszakot tekintve.

A hazai szép eredmények is hozzájárulnak a BMW i modellek globális piaci sikereihez, hiszen az idei év első felében több mint 12 500 db BMW i3 és i8-ast adtak el világszerte.A BMW i modelleket továbbra is kiemelt érdeklődéssel fogadja a magyar piac, biztató a megrendelés-állományunk és jó látni, hogy egyre többen ismerik fel az utakon is a jövőbe mutató, innovatív autóinkat....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés