Előfizetői tartalom

Tőzsdecápák célkeresztjében a Rolls-Royce

Portfolio
Egyre nagyobb figyelem övezi a Rolls-Royce vállalatot az aktivista befektetők körében, az egyik híres alap például nemrégiben szerzett 5 százalék feletti részesedést a cégben. A repülőgép ás hajómotorokat gyártó vállalat (a Rolls-Royce autómárka már a BMW-hez tartozik) a GE mellett uralja a piacot, jövedelmezősége azonban egyelőre jelentősen elmarad a versenytársétól. Az árfolyam alacsony szinten van, a kisbefektetők az aktivisták növekvő szerepvállalásában bíznak.

Aktivista befektetők célkeresztjében a Rolls-RoyceA brit cég jelenleg is komoly problémákkal küzd, a társaság elsősorban repülőgépekhez és hajókhoz gyárt motorokat, a Rolls-Royce autómárka már nem a céghez tartozik, hanem a BMW-hez. A vállalat mostanra már felkeltette az aktivista befektetők figyelmét is, mivel az amerikai piacon forgó ADR-jei meglehetősen alacsony árszinteken...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés