Előfizetői tartalom

Ma is szárnyalt az olaj

Portfolio
Bár az ázsiai tőzsdéken ma is igen jó volt a hangulat, az elmúlt napok csapkodását követően a nyugat-európai tőzsdéken a tegnapi zárószintek körül folyt a kereskedés. A hazai piacon ugyanakkor adták a részvényeket, így nemcsak a nyugat-európai börzéket hanem a régiós indexeket is alulteljesítette a BUX. A két napos ralit követően pénteken az amerikai tőzsdéken sem volt nagy élet, még a Fed alelnökének nyilatkozata sem okozott érdemi piaci reakciót.

2015. augusztus 28. 22:05 Megosztás Csendes napot zárt Amerika A pénteki kereskedés már nem tartogatott olyan izgalmakat mint a hét korábbi napjai, a meghatározó részvényindexek a csütörtöki zárószint körül oldalaztak. A nap végére a Nasdaq-nak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés