Előfizetői tartalom

Egyre többet kockáztatnak az amerikai palaolaj kitermelők

Portfolio
A legnagyobb amerikai palaolaj kitermelőknek az idei második negyedévben lehetősége volt arra, hogy a következő 1-2 évre 60 dollár körüli árakon lefedezze a kitermelését, ezt azonban mindössze a harmaduk tette meg - írja a Reuters. Összességében véve a negyedév azt mutatta, hogy a kitermelés alapján legnagyobb cégek sérülékenyebbek lettek, mint egy évvel korábban.

Egyre sérülékenyebbek a palaolaj termelőkA 30 legnagyobb amerikai palaolaj kitermelő vállalat több mint fele az idei második negyedévben nem növelte meg az olajárra kötött fedezeti pozícióját, vagy egyáltalán nem rendelkezik ilyen hedge ügyletekkel. Az említett vállalatok közül 12 pedig növelte a nyitott opciós, swap és egyéb derivatív pozícióit, összességében 36...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés