Előfizetői tartalom

Ilyen nincs, de mégis van - Honda Project 2&4

Portfolio
Egy formatervezési, dizájn versenynek indult, de az eredmény mindenkit meglepett! A Honda ismét olyan termékekkel - még ha csak koncepció szinten is - rukkol elő, melyek méltóak a márka hírnevéhez. Civic Type R, NSX, ezek már, vagy hamarosan kézzelfogható, bárki által megvásárolható mérnöki alkotások, míg a legújabb alkotásuk egyelőre csak koncepció. Ilyen nincs, de mégis van - nekem ez jutott róla először eszembe. A "Honda Project 2&4 powered by RC213V" néven benyújtott pályázat diadalmaskodott ugyanis a Honda által kiírt Global Design Project versenyen.

A Honda Project 2&4 pályamű a "kreatív szakértelem" koncepcióját ülteti át a gyakorlatba, újabb tanúbizonyságát adva, hogy az évente 28 millió autó-, motorkerékpár-, kisgép-, hajó- és repülőgépmotort gyártó Honda továbbra is az iparág éllovasa.A legfőbb törekvés mit sem változott a cég fejlődése során: minél különlegesebb vezetési élményt nyújtani a vásárlók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés