Előfizetői tartalom

OTP-t vagy Molt vegyünk a héten?

Portfolio
Ritkán, de előfordul, hogy lelkifurdalás nélkül bemásolhatjuk azt, amit egy héttel korábban már megírtunk: a mögöttünk álló hét nem sok izgalmat hozott abból a szempontból, hogy a nagypapírok árfolyamai azokban a sávokban mozogtak, amelyeket előre lehetett valószínűsíteni. A sávos kereskedés pedig jó eséllyel tovább folytatódhat, amit elsősorban a Fed egyre közeledő kamatdöntő ülése tesz indokolttá. A konkrét döntés előtt ugyanis a partvonalra húzódhatnak a befektetők és kivárhatnak az újabb pozíciók felvételével. Azért a tőzsdén soha nem minden fekete vagy fehér, a Mol okozhat már a hét elején is izgalmakat.

MolA Mol árfolyama az elmúlt hónapokban a 13 200 és a 15 000 forintos sávban mozgott. Az elmúlt hetekben viszont egyre több jel utal arra, hogy az árfolyam lefelé tör ki az oldalazásából. Az MACD indikátor erős "bearish" divergenciát jelez és az árfolyam tartósan az 50 napos mozgóátlag alá került. Az eladóknak ugyanakkor nem lesz könnyű dolga, nagyon erős támasz a 13 200...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés