Előfizetői tartalom

Íme, ilyenek lesznek a jövő autói

Hámor Iván
Egy autókiállításon nagyon fontos, hogy melyik gyártó milyen újdonsággal rukkol elő, adott esetben mit tartogat valóban a kiállításra, és mi az, amit már előre "megszellőztet". Érdemes azonban két részre bontani az eseményt, az első sajtó- és szakmai napokra, majd az azokat követő - és jóval hosszabb ideig tartó - közönségnapokra. Utóbbiak során a jelenleg is és már kapható termékeké a főszerep, a kiállítás ilyenkor gyakorlatilag egy nagy vásárrá változik, ahol az eladás a legfőbb cél.

Természetesen a háttérben ott maradnak a koncepcióautók is - a tömegeknek is kell mutatni a csillogást és a ragyogást -, de előtérbe a mindennapok járművei kerülnek. A Portfolio is ezt a sorrendet követi - a teljesség igénye nélkül -, a folyamatosan frissülő cikkben ma a legeket, azaz legerősebb, leggyorsabb, legcsendesebb, legérdekesebb, stb. járműveket mutatja be a 39 országból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés