Előfizetői tartalom

Gigantikus sörgyártó jöhet létre

Portfolio
Az elmúlt években igencsak megszaporodtak a söripari felvásárlások, most pedig egy újabb megaüzletről szólnak a hírek. A már megerősített információk szerint a világ legnagyobb sörgyártója, az AB InBev ajánlatot készül tenni a világ második számú gyártójára, a SABMillerre. Egy esetleges egyesüléssel amellett, hogy olyan márkák kerülnének egy cég alá mint a Fosters, a Miller, a Pilsner Urquell illetve a Stella Artois vagy a Beck's, az egyesült cég a világ teljes sörtermelésének a harmadát adná.

Gigadeal készülődikAz AB InBev hivatalosan is megerősítette, hogy érdeklődik a SABMiller felvásárlása iránt. Az érdeklődést a SABMiller is megerősítette. Utóbbi cég hangsúlyozta, hogy konkrét ajánlat egyelőre nem született, de ha az AB InBev valóban ajánlatot tesz, akkor azt megvizsgálják. A hivatalos dokumentum szerint az AB InBevnek október 14-ig kell ajánlatot tennie...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés