Előfizetői tartalom

Dolgozz gyorsabban, olcsóbban, többet!

Portfolio
"Ki az, akinek idén kevesebbet, vagy ugyanannyit kell teljesítenie, mint tavaly?" - szoktuk kérdezni tréningjeinken. Nem meglepő, hogy ilyenkor csak nagy ritkán látunk emelkedő kezeket. Sokkal inkább látjuk ellenkezőjét: nemegyszer 20-50%-kal magasabb eredményt kell elérni, még akkor is, ha egy rendkívül nehezen teljesíthető célunk volt már egy évvel ezelőtt is - fogalmaz szakértői írásában Szabó Zsófia, az Ascon Consulting szervezetfejlesztője. A következőkben Szabó Zsófia írását közöljük a bírhatatlan munkahelyi követelményekről, a munkavállalók terheltségéről, kiégésről és a vállalati kultúraváltás egy lehetséges irányáról.

Szorító trendekA gazdasági válság és a világban végbenő trendek alapvetően átszabták a szervezetek munkatársak felé támasztott elvárásait és a látható, egyre sürgetőbb jelenségekre még csak keressük a válaszokat. Általános, hogy éves szinten emelkedő célszámokat - árbevétel, ügyfélszám, nyereség - kap a szervezet és a munkatárs is. Sokszor úgy tűnik, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés