Előfizetői tartalom

Így szedi darabokra a botrány a Volkswagent

A Volkswagen csalt. Ez tény, nem mi mondjuk, a cég ismerte be. A hatások egyelőre beláthatatlanok, van, aki már a Volkswagen csődjével számol. Kizárni semmit sem lehet, de csőddel nem számolunk, sokkal valószínűbb, hogy az értékesítés - vélhetően átmeneti - visszaesésével, a költségek megugrásával, a profit visszaesésével érdemes kalkulálni. Mutatjuk, milyen csatornákon keresztül hat negatívan a botrány a Volkswagenre.

1. Nehezebb lesz dízelt eladniA bizalomvesztés miatt általánosságban is nehezebb lesz a dolguk a kereskedőknek, hogy meggyőzzék a vásárlókat egy Volkswagen-csoportos autó megvásárlásáról, a dízeleladások azonban rövidtávon akár jelentősen is visszaeshetnek. Erre vonatkozóan már vannak első indikációk, a botrány kirobbanása után a legnagyobb német online újautó-kereskedéssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés