Előfizetői tartalom

Ötmillió Volkswagen érintett - Érkeznek a "pontos" számok

Portfolio
Eddig csak azt lehetett tudni, hogy a Volkswagen-csoport 11 millió járműve érintett az emissziós botrányban. A cég tegnapi közleményéből viszont már az is kiderült, hogy ebből 5 millió lehet Volkswagen. A márka első embere, Dr. Herbert Diess jelezte, azon dolgoznak, hogy mihamarabb pontos információkkal szolgálhassanak arról, hogy melyik piacon, hány darab és milyen típusú modelljük érintett.

A Volkswagen márka vezére, Dr. Herbert Diess bejelentette, 5 millió autójuk lehet érintett a mostani botrányban, vagyis a korábban közzétett 11 millió Volkswagen-csoporthoz tartozó járműnek több mint a 45 százaléka. Diess elmondása szerint a hatodik generációs Golfokban, a hetedik generációs Passatokban és az első generációs Tiguaban is megtalálhatóak az EA 189-es motorkódú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés