FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Az OTP és a Telekom megúszta - De mi lesz a Mollal?

Portfolio
Az OTP és a Telekom árfolyama is fontos támaszhoz érkezett múlt héten, a szintek jól vizsgáztak, a két cég árfolyama pattanni tudott a közelükből. Éppen ezért a hét első felében az lesz inkább érdekes, hogy a Richter és a Mol hogyan teljesít a nagyobb egyirányú elmozdulásokat követően.

MolKorábbi cikkünkben jeleztük, hogy az elmúlt hetekben egyre több jel utal arra, hogy a Mol árfolyama lefelé tör ki a hónapok óta tartó oldalazásából. Az MACD indikátor ugyanis erős "bearish" divergenciát jelzett és az árfolyam is tartósan az 50 napos mozgóátlag alá került. A 13 200 forintos támasz letörése be is következett, majd a 12 500 forintos szint is elesett. Legutóbb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés