Előfizetői tartalom

Veszélyes lenne megvenni a Volkswagent

Portfolio
Az egyre súlyosbodó Volkswagen botrány miatt a neves üzleti lap, a Barron's is figyelmeztetést adott ki, szerintük hiába esett sokat a részvények árfolyama, egyelőre még korai lenne megvenni a sztorit. Ez a stratégia veszélyes lehet, amíg nem tisztázódik, mekkora a botrány valós hatása a cégre. A Barron's cikkei jelentős piaci reakciókat szoktak kiváltani, legutóbb például az Alibabát vették célkeresztbe.

Korai még megvenni a VolkswagentIgen nehéz hetet tudhat maga mögött a Volkswagen, melynek árfolyama 28 százalékkal értékelődött le. Ezzel a társaság piaci kapitalizációja nem kevesebb, mint 23 milliárd euróval csökkent. Egyelőre úgy tűnhet, az eladói nyomás enyhül, a Barron's szerint azonban korai lenne még megvenni a papírokat, hiszen nem tudjuk, a botrány potenciálisan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés