Előfizetői tartalom

Ezért kutatják lázasan a Bitcoint a bankok

Portfolio
A Bitcoin mögötti technológiát, a blockchaint, egyre több bank és startup kutatja, ugyanis a banküzem ma ismert működését alapjaiban írhatja át ez a technológia. Első körben az olyan részterületeken hozhat áttörést a Bitcoin megosztott könyvelés alapú megoldása, ahol extrém lassú és költséges az ügyletek bankok közötti elszámolása - véli a megosztott könyvelés gyakorlati alkalmazását kutató Blummer Tamás, a Digital Asset Holdings vezető informatikusa. A szakember tapasztalatai szerint a szabályozók kifejezetten nyitottak a technológia irányába.

CEE Financial Summit 2015 - Bécs, Ausztria Blummer Tamás is előadást tart a Portfolio hamarosan megrendezésre kerülő bécsi CEE Financial Summit konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Portfolio: Egyre több bank és startup kutatja a Bitcoin mögötti technológiát, és erre épülő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés