Előfizetői tartalom

Hatalmas teher nehezedik a Tescóra

Portfolio
Közzétette a Tesco a folyó pénzügyi évének első félévére vonatkozó eredményeit, ami nem lett fényes, a szervezeti átalakítások költségei miatt ugyanis kevesebb, mint felére esett vissza az üzemi szintű profit. A vállalat azonban jelezte, a válság kilábalására kidolgozott stratégia már működik, ismét többen vásároltak a Tesco üzleteiben.

Összeomlott a Tesco profitjaKözzétette legfrissebb eredmény beszámolóját a Tesco, egy héttel azt követően, hogy a rivális Sainsbury's jelezte, az ágazatot ért válság után úgy tűnik megindult a kilábalás. A Tesco beszámolója azt mutatta, hogy a társaság összehasonlítható alapon számolt árbevétele az Egyesült Királyságban 1 százalékkal csökkent a második pénzügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés