Előfizetői tartalom

Nemcsak a győri üzemen, még a focin is spórolhat a Volkswagen

Egyes becslések szerint akár 90 milliárd euróba is kerülhet a Volkswagen-konszernnek a dízelbotrány. Ez nem kis összeg, akár egy évtizednyi profitot is elvihet az ügy, emiatt az autógyártó masszív költséglefaragásra kényszerül. A cég első embere már felvetette, hogy minden nem létfontosságú beruházást elhalasztanak vagy visszavágnak, most összegyűjtöttük azokat a területeket, ahol spórolhat a cég.

Nagy lehet a veszteségHatalmas veszteséget okozhat a Volkswagen-konszernnek a dízelbotrány, egyes becslések szerint akár 90 milliárd euró is lehet a kár. Egy korábbi cikkünkben már végigvettük azokat a csatornákat, amelyeken keresztül veszteség érheti a céget, ezek közül a legfontosabbak: a csoport eladásai, elsősorban a Volkswagené, azon belül is a dízeleké visszaeshet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés