Előfizetői tartalom

Keményen visszavágja a Volkswagen a kiadásait

Portfolio
A Volkswagen bejelentette, hogy évi egy milliárd euróval fogják visszavágni a beruházásokra szánt összeget és felgyorsítják a költségcsökkentéseket a vállaltnál. Továbbá arról is beszélt a cég igazgatója, Herbert Diess, hogy a jövőben újrapozícionálják a vállalatot, és a fókuszt a hibrid és az elektromos meghajtásra helyezik majd - írja a Reuters.

Korábbi cikkünkben már részletesen foglalkoztunk azzal, hogy a Volkswagennek komoly kiadáscsökkentési programot kell végrehajtani a következő években. Így kevesebb jut majd kutatásra és fejlesztésre, illetve az alternatív hajtástechnológiák fejlesztésére. Ennek ellenére a Volkswagen-csoporton belül komoly változások mehetnek végbe, melynek hatására a dízel motorok alkalmazásáról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés