Előfizetői tartalom

Megvan a Volkswagen-ügy újabb áldozata - Pletykákat cáfol a cég

Portfolio
Közvetlenül nem a Volkswagen emissziós ügyéért felel, közvetetten azonban lényegében a botrány miatt távozik a cégcsoporttól Winfried Vahland, a Skoda Auto korábbi vezérigazgatója. Eközben még mindig nem tudni, hány felelőse van a botránynak, mindenestre most a Volkswagen tagadta, hogy a Spiegel értesülésének megfelelően 30 vezetője lenne sáros.

Winfried Vahland észak-amerikai vezető közleményben hangsúlyozta, hogy távozása nem a Volkswagen-botránnyal, hanem az "új regionális szervezet felállításával kapcsolatos eltérő álláspontjával" függ össze, így lényegében nem veszi át új megbízatását, amelyet a Skoda Auto vezérigazgatói székéből történő átültetésével kapott. Mivel azonban a vezetőcseréket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés