Előfizetői tartalom

Betett a Netflixnek a terjeszkedés

Portfolio
A vártnál kevesebb új előfizetőt szerzett az Egyesült Államokban a Netflix és a társaság profitja is esett a nemzetközi terjeszkedés költségei miatt - derült ki a harmadik negyedéves gyorsjelentésből. Az elemzői konszenzustól minimálisan elmaradt a negyedéves bevétel és a profit, aminek nem örültek a befektetők, a részvények 15%-ot zuhantak a zárás utáni kereskedésben.

Jönnek az új előfizetőkTöbb új előfizetőt szerzett a Netflix a harmadik negyedévben, mint amire korábban számított. Júliusban még 3,55 millió új előfizetőt várt a július-szeptemberi időszakra, végül 3,62 millióval tudta növelni a streaming szolgáltatásainak előfizetői számát. Ez a nemzetközi előfizetőknek volt köszönhető, az amerikai előfizetői számának alakulása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés