Előfizetői tartalom

Egyetlen busz minden feladatra

Portfolio
A Busworld kiállításon bemutatkozott Scania Interlink jelenleg a legsokoldalúbb buszcsaládnak tekinthető a piacon, hiszen a járművek használhatók városi, elővárosi, távolsági és turista járatokként. A Scania Interlink rugalmasságot és testreszabási lehetőséget kínál az ügyfeleknek - különböző hosszúsággal, magassággal, különféle elrendezéssel rendelhetők, ráadásul a jelenleg kereskedelmi forgalomban kapható bármely hajtóanyaghoz specifikálható.

Az új Scania Interlink család három tagból áll: Low Decker, Medium Decker és High Decker. Mindegyik a Scania sajátos stíluselemeit kapta elöl és hátul egyaránt. Az ék alakú első résznek köszönhetően a busz könnyebb, kisebb a fordulóköre, a hajtóanyag-fogyasztása, valamint a zajszintje. Mindezek mellett a buszt úgy tervezték meg, hogy utaskapacitás szempontjából osztályában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés