Előfizetői tartalom

Nem megy Marissa Mayernek a Yahoo feltámasztása

Portfolio
Gyenge negyedévet zárt a Yahoo és a kilátások sem túl jók a cégnél az év utolsó hónapjaira, ami miatt attól tartanak a befektetők, hogy Marissa Mayer hiábavalóan próbálkozik a cég feltámasztására. A harmadik negyedéves profit elmaradt az elemzői várakozásoktól, a negyedik negyedévre pedig a korábbinál gyengébb bevételvárakozásokat fogalmazott meg a Yahoo.

Az elemzői várakozásoknál gyengébb számokat közölt a Yahoo a harmadik negyedévre tegnap este közzétett gyorsjelentésében: 1,23 milliárd dolláros bevétel mellett 15 centes egy részvényre jutó eredményről számolt be, miközben az elemzők 1,26 milliárd dolláros bevétel mellett 17 centes nyereséget vártak a Thomson Reuters konszenzusa szerint.A kilátások sem túl jók, a menedzsment...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés