Előfizetői tartalom

Nincs felmentő ítélet Hernádi ügyében

Portfolio
Mégsincs felmentő ítélet a Mol elnök-vezérigazgatója, Hernádi Zsolt ügyében - hívta fel a figyelmet az Átlátszó.hu a bíróság honlapján közzétett jogerős ítéletre hivatkozva. A pótmagánvádas eljárás során a felmentő ítélet azért lett volna fontos Hernádinak, mert akkor más bíróság (a horvát sem) járhatott volna el többé az ügyben.

Nincs felmentés Hernádi ügyébenNincs felmentő ítélet a pótmagánvádas eljárás során, a másodfokú bíróság ugyanis azt mondta ki, hogy a pótmagánvádló által beadott vádindítványról nem lehet állást foglalni, mivel az nem az arra jogosulttól származik. A bíróság oldalán megjelent dokumentumban a neveket kitakarták, de a cikk szerint egyértelműen beazonosítható, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés