Előfizetői tartalom

Ezekkel a modellekkel támad a Mercedes (2.)

Portfolio
A Daimler a várakozásoknál jobb eredményről számolt be, a cég értékesítései nagyon pörögtek, aminek a hajtómotorja a kompakt szegmens és a C-osztály volt, de jól fogytak a magasabb profittal értékesíthető drágább modellek is. Az egyes divíziók jól teljesítettek, egyedül a busz-üzletág gyengélkedett. Az erős harmadik negyedéves számokat követően a menedzsment nagyon optimista, az értékesítéseknek köszönhetően az árbevétel és az üzemi eredmény területén is szignifikáns növekedésre számítanak 2015-ben.

Tovább nőttek az eladásokA Daimler 720 ezer darab járművet értékesített (13 százalékos növekedés) a harmadik negyedév során, Mercedesből több mint 508 ezer darab fogyott (ez új rekord a társaságnál). A jó teljesítményben az is szerepet játszott, hogy a vállalat az összes meghatározó piacán növelni tudta eladásait: Nyugat-Európában (+19%), Egyesült Királyság (+25%)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés