Előfizetői tartalom

Hiába a jókedv - A halálkereszt betehet a magyar blue chipnek

Portfolio
Múlt pénteken a sorozatos jó híreknek köszönhetően raliztak az európai részvénypiacok, a magyar tőzsde viszont zárva volt, így a befektetőknek hétfőn lesz először lehetőségük arra, hogy reagáljanak a külföldi eseményekre. Éppen ezért megnéztük, hogy a hazai nagypapíroknál mely szintekre lesz érdemes odafigyelni, illetve melyik papír az, amelyik az általánosan jó hangulatban is okozhat negatív meglepetést.

TelekomA Telekom árfolyama hetek óta a 380 és a 400 forintos sávban mozog, legutóbb ismét a 380 forintos támaszt tesztelte. A jó hangulatban a hét elején kitarthat a szint, ugyanakkor érdemes lesz nagyon odafigyelni a papírra, mert az árfolyam a 200 napos mozgóátlag alá esett, és a grafikonon megjelent egy "halálkereszt", vagyis az 50 napos mozgóátlag felülről metszette a 200...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés